Offerte & voorbeeld

Wij van Roossink Houtbouw bereiden ons goed voor, want een goede voorbereiding zorgt voor het beste resultaat. Allereerst gaan we goed in kaart brengen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we samen precies weten wat er opgeleverd moet worden. Vervolgens maken we een overzichtelijke en transparante offerte op maat. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan omdat wij altijd open en eerlijk zijn over alle te maken kosten.

Fundering maken op locatie

Wanneer u akkoord bent met onze offerte en onze voorbeelden dan zullen wij eerst bij u op locatie de fundering klaar maken. Doordat we dit op tijd doen zal dit ervoor zorgen dat het beton alle tijd heeft om netjes uit te harden, dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de fundering gewaarborgd blijft.

Voorbereiding constructie in werkplaats

Uw overkapping wordt in onze werkplaats 100% op maat gemaakt. Voor ons is dit erg handig aangezien wij hebben al onze tools ter beschikking hebben. Wij leveren het product zogenoemd prefab af.

Opbouw op locatie

Het product wordt op locatie volledig door ons opgebouwd en hebben in de meeste gevallen slechts één dag nodig om deze volledig te monteren. Voor beide partijen is dit een prettige manier van werken want wij hebben al onze tools ter beschikking en u heeft al die tijd uw tuin vrij en ook nog eens geen afval in de tuin!
Offerte aanvragen