overkapping enschede

Overkapping Enschede, wat een prachtige overkapping hebben we weer mogen plaatsen in een hele mooie tuin! Overkapping Enschede heeft een afmeting van 500 x 300 cm, een mooie ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen. De bestrating lag er al in, dus deze Douglas buitenverblijf is op de centimeter nauwkeurig gezet! Het is nu een hele fijne plek geworden om lekker van te gaan genieten.

 

Overkapping Enschede, eigenschappen:

  • Afmeting: 500 x 300 cm
  • Wanden zijn blank van Zweeds rabat en verticaal half houts (binnenwerk)
  • Antraciet fundering (poeren en bandjes)
  • Alle gebinten van 15 x 15 cm Douglas
  • Dubbele boeidelen
  • Antraciet gecoate daktrimmen plastisol
  • EPDM dakbedekking
  • Overstek aan de gehele voorzijde voor een luxe uitstraling
  • Ook deze overkapping is 100% maatwerk

 

Overkapping in Enschede plaatsen

Wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken vul dan alsnog ons offerteformulier in want dan kunnen wij u beter helpen. Bij ons is alles mogelijk. Wij zijn zelf gevestigd in Hengelo en wanneer dit nodig is kunnen wij eenvoudig naar u toe komen zodat we gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij maken altijd gebruik van de beste materialen om te kunnen garanderen dat u heel uw leven kun genieten van uw overkapping en of buitenverblijf.

Ook wanneer u op zoek bent naar een overkapping in een andere stad dan Enschede kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereid om overal heen te rijden zolang we u maar goed kunnen helpen. We durven ook te garanderen dat we er altijd samen uit zullen komen!

Offerte aanvragen

Wilt u ook zo’n mooie overkapping of buitenverblijf? Klik op onderstaande knop om een offerte aan te vragen!

Veelgestelde vragen over overkapping Enschede

Waarom een overkapping aanschaffen in Enschede?

Er zijn vele redenen waarom men een houten overkapping in Enschede zou moeten aanschaffen. Overkapping Enschede: Ten eerste voegt een houten overkapping een prachtige esthetische waarde toe aan uw tuin of terras in Enschede. Hout is een natuurlijk product en kan worden afgewerkt in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk huis in Enschede. Ten tweede biedt een houten overkapping in Enschede bescherming tegen de elementen, zoals regen, zon en wind. Dit maakt het een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, zelfs als het weer minder goed is in Enschede.

Kortom

Tot slot kan een houten overkapping in Enschede worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een buitenkeuken, een plek om te dineren of zelfs een buitenkantoor. Dit maakt het een veelzijdige investering die u jarenlang zult kunnen genieten in Enschede.

Hoe lang duurt het bouwen van overkapping Enschede?

De bouwtijd voor een houten overkapping in Enschede kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 2 tot 4 weken om een standaard houten overkapping in Enschede te bouwen. Dit kan echter afwijken afhankelijk van de specifieke wensen en vereisten van het project. Bijvoorbeeld als er een specifiek ontwerp of bepaalde extra’s zoals verlichting of elektriciteit worden toegevoegd aan de overkapping, kan de bouwtijd langer zijn. Het is daarom verstandig om vooraf duidelijkheid te krijgen over de verwachte bouwtijd van de houten overkapping in Enschede bij een professionele aannemer. Zo weet u zeker dat u op tijd kunt genieten van uw nieuwe houten overkapping in Enschede.

Wat zijn de kosten van een overkapping Enschede?

De kosten voor het plaatsen van een houten overkapping Enschede kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de overkapping, het type hout dat wordt gebruikt, en of er extra’s worden toegevoegd zoals verlichting of elektriciteit.

De gemiddelde kosten

Een gemiddelde prijs voor een standaard houten overkapping in Enschede ligt tussen de €3.000 en €5.000. Dit is echter slechts een indicatie, en het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende aannemers in Enschede om een meer nauwkeurige prijsindicatie te krijgen voor uw specifieke project. Bij deze prijs zit het materiaal, arbeid en eventuele vergunningen inbegrepen.

Houd er wel rekening mee dat de kosten kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van de overkapping, het type hout, het ontwerp, en andere specifieke wensen. Het is daarom aan te raden om offertes op te vragen bij verschillende aannemers in Enschede, om een realistisch beeld te krijgen van de kosten voor uw specifieke project.

Wat voor hout gebruiken we voor overkapping Enschede?

Douglas hout is een soort van naaldhout dat afkomstig is uit Noord-Amerika en Europa. Het wordt vaak gebruikt voor de bouw van houten constructies zoals schuttingen, tuinhuizen, en overkappingen. Dit komt omdat Douglas hout een aantal unieke eigenschappen heeft die het geschikt maken voor deze doeleinden. Daarnaast is het ook één van de mooiste houtsoorten op de markt!

 

Overkapping Enschede

Waarom kiezen voor Douglas hout?

Ten eerste is Douglas hout zeer duurzaam. Het is een hardhoutsoort en kan goed tegen weersinvloeden, rot en insecten. Hierdoor is Douglas hout geschikt voor buiten gebruik en zal het jaren mee gaan.

Ten tweede is Douglas hout makkelijk te bewerken. Het is een zacht houtsoort, waardoor het gemakkelijk te zagen, te boren en te schroeven is. Dit maakt het een ideale keuze voor de bouw van overkappingen.

Ten derde heeft Douglas hout een prachtige warme uitstraling. Het heeft een donkerbruine kleur met een rode gloed die prachtig afsteekt tegen de groene omgeving van een tuin. Dit maakt het een perfecte keuze voor de bouw van houten overkappingen.

Daarom gebruiken wij bij de bouw van onze overkapping Enschede exclusief Douglas hout. Dit garandeert een duurzame, esthetisch aantrekkelijke en makkelijk te bewerken overkapping.

 

Bekijk hier een interessante video over Douglas hout: