overkappingen veranda

Overkappingen van Roossink Houtbouw

Wij kunnen een overkapping altijd maken in allerlei verschillende soorten en maten. Dit is mogelijk omdat wij alles 100% op maat maken. Het hebben van een overkapping is enorm fijn om bijvoorbeeld in de zomer lekker in de schaduw te kunnen zitten wanneer het warm is, of juist wanneer het lekker regent toch kunt genieten van uw tuin.

Onze overkappingen worden altijd in de beste staat opgeleverd, we gebruiken tevens de beste producten die er maar zijn. Wij zijn zo overtuigd van ons eigen werk dat wij ook 10 jaar garantie kunnen geven.

Wij leveren onze overkappingen altijd compleet op een degelijke betonnen fundering, standaard bestaande uit betonnen poeren waar de staanders op rusten (1500kg draagkracht per staander) en betonnen banden onder de dichte delen (wanden). Eveneens beschermt dit tegen inwatering van het hout aangezien het 15cm boven het maaiveld staat. Platte daken worden bij ons standaard afgewerkt met bitumen dakbedekking, in de volksmond noemen we dit dakleer. Dit wordt aangebracht door een erkende dakdekker inclusief de randafwerking en hemelwater afvoeren, bijvoorbeeld zink of plastisol wat in elke RAL kleur verkrijgbaar is en past in de stijl van uw woning.

Bent u geïnteresseerd in een overkapping? Vraag dan een offerte aan en klik op de button hieronder. Wilt u toch nog even kijken wat voor projecten wij reeds hebben opgeleverd, klik dan hier.

Offerte aanvragen