carports

Carports van Roossink Houtbouw

Wij kunnen een carport altijd maken in allerlei verschillende soorten en maten. Dit is mogelijk omdat wij alles 100% op maat maken. Het hebben van een carports is enorm fijn om uw auto veilig onder te stellen en daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke fijn dat je droog staat wanneer je in of uit de auto stapt.

Onze carports worden altijd in de beste staat opgeleverd, we gebruiken tevens de beste producten die er maar zijn. Wij zijn zo overtuigd van ons eigen werk dat wij ook 10 jaar garantie kunnen geven.

Wij leveren onze carports altijd compleet op een degelijke betonnen fundering, standaard bestaande uit betonnen poeren waar de staanders op rusten (1500kg draagkracht per staander) en betonnen banden onder de dichte delen (wanden). Eveneens beschermt dit tegen inwatering van het hout aangezien het 15cm boven het maaiveld staat. Platte daken worden bij ons standaard afgewerkt met bitumen dakbedekking, in de volksmond noemen we dit dakleer. Dit wordt aangebracht door een erkende dakdekker inclusief de randafwerking en hemelwater afvoeren, bijvoorbeeld zink of plastisol wat in elke RAL kleur verkrijgbaar is en past in de stijl van uw woning.

Bij zadeldaken en kapschuren gebruiken we elke soort dakpannen wat leverbaar is of eventueel dakpan profielplaten afhankelijk van het budget. De carport zelf wordt op maat gemaakt en geproduceerd bij ons in de werkplaats zodat we minimaal tot geen zaagwerk in uw tuin hebben.

Bent u geïnteresseerd in een carport? Vraag dan een offerte aan en klik op de button hieronder. Wilt u toch nog even kijken wat voor projecten wij reeds hebben opgeleverd, klik dan hier.

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een carport?

Een carport is een geweldige manier om uw auto te beschermen tegen de elementen, zoals regen, zon en sneeuw. Hierdoor kan uw auto langer meegaan en hoeft u zich minder zorgen te maken over schade of verval van uw voertuig. Een carport biedt ook extra opbergruimte voor uw auto, zoals fietsen, tuingereedschap of andere items die u in de open lucht wilt bewaren.

Een carport kan ook worden gebruikt als een buitenruimte, waar u kunt ontspannen of een barbecue kunt organiseren. Dit kan een geweldige manier zijn om uw leefruimte uit te breiden en te genieten van de buitenlucht. Bovendien kan een carport ook worden gebruikt als een overkapping voor uw terras of patio, en beschermt zo uw meubels tegen de zon en regen.

Een carport kan ook de waarde van uw huis verhogen. Een mooie carport kan de algehele uitstraling van uw huis verbeteren en kan bijdragen aan een grotere verkoopwaarde. Het is ook een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het bouwen van een garage, omdat de constructiekosten vaak lager zijn.

Kortom, een carport is een geweldige manier om uw auto te beschermen, extra opbergruimte te creëren, en uw leefruimte uit te breiden. Bovendien kan het ook bijdragen aan de waarde van uw huis.