bergingen

Bergingen van Roossink Houtbouw

Wij kunnen een berging altijd maken in allerlei verschillende soorten en maten. Dit is mogelijk omdat wij alles 100% op maat maken. Het hebben van een berging is enorm fijn om extra opslagruimte te creëren.

Onze bergingen worden altijd in de beste staat opgeleverd, we gebruiken tevens de beste producten die er maar zijn. Wij zijn zo overtuigd van ons eigen werk dat wij ook 10 jaar garantie kunnen geven.

Wij leveren onze bergingen altijd compleet op een degelijke betonnen fundering, standaard bestaande uit betonnen poeren waar de staanders op rusten (1500kg draagkracht per staander) en betonnen banden onder de dichte delen (wanden). Eveneens beschermt dit tegen inwatering van het hout aangezien het 15cm boven het maaiveld staat. Platte daken worden bij ons standaard afgewerkt met bitumen dakbedekking, in de volksmond noemen we dit dakleer. Dit wordt aangebracht door een erkende dakdekker inclusief de randafwerking en hemelwater afvoeren, bijvoorbeeld zink of plastisol wat in elke RAL kleur verkrijgbaar is en past in de stijl van uw woning.

Bij zadeldaken en kapschuren gebruiken we elke soort dakpannen wat leverbaar is of eventueel dakpan profielplaten afhankelijk van het budget. De bergingen zelf wordt op maat gemaakt en geproduceerd bij ons in de werkplaats zodat we minimaal tot geen zaagwerk in uw tuin hebben.

Bent u geïnteresseerd in een berging? Vraag dan een offerte aan en klik op de button hieronder. Wilt u toch nog even kijken wat voor projecten wij reeds hebben opgeleverd, klik dan hier.

Offerte aanvragen